Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Konvokesyen MMU

Alhamdullilah dapat aku update lagi blog ini .
kali ini aku update Konvokesyen MMU di cyberjaya
1st time aku ambil gambar konvo ni, terasa jeles pula , time aku konvo gambar biasa2 je🙂
apa2 pn dia orang memang giler2 & suka bergambar , ..
Ok la ini la gambar yang sempat aku update untuk tatapan semua , harap anda semua terhibur.🙂






kepada die orang selamat berjaya lagi pada masa nya akan datang🙂

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy & Video di http://vimeo.com/user3947562
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy )
Photographer / Videographer
Company UNCLE AMY ENTERPRISE
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 / 012-2295511
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://vimeo.com/user3947562
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

3 responses

  1. zh

    amy thanx so so much ! good job ! i love all ur photos.. sgt cantik.. indeed🙂

    August 2, 2010 at 2:22 am

  2. cak

    1st and 2nd last pic aku suka..hehe.

    August 2, 2010 at 9:41 pm

  3. great collection for the convocation! gmb 1st and last super kacak!

    August 12, 2010 at 11:41 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s