Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Post wedding Khatijah & Zamil


Street Key eLL

Alhamdullilah .
Kali ini aku dapat update pula gambar post-wedding khatijah & zamil.
mereka memang awesome , sporting . kalau tidak tak dapat aku gambar menarik macam ini.
idea asal photoshoot post-wedding kat street , idea partner aku Aliffafiq .
mula-mula aku agak rase macam tidak yakin & boleh dapat gambar sebaik ini. tapi Alhamdullilah Akhirnya ini hasil yang
aku dapat . Tak rugi la kalau kita orang bangun awal pagi2 . Untuk buat photoshoot ini🙂
kredit to acap , munira , irwan kerana sudi menemani kameradansa photoshoot kali ini
okla sampai sini yang dapat aku update.. Selamat terhibur🙂


nikon d700 + nikkor 24-70 f2.8


nikon d700 + nikkor 24-70 f2.8


nikon d700 + nikkor 24-70 f2.8


nikon d700 + nikkor 24-70mm f2.8


nikon d700 + nikkor 85mm f1.4


nikon d700 + nikkor 85mm f1.4


nikon d700 + nikkor 85mm f1.4


nikon d700 + nikkor 24-70mm f2.8


nikon d700 + nikkor 24-70mm f2.8

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy )
Photographer
Company UNCLE AMY ENTERPRISE
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 / 012-2295511
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

2 responses

  1. cak

    terbaek lah. sangap weh nak tekan shutter..hehe.

    March 29, 2010 at 10:45 pm

  2. sempoi ar..cun meLetups…kL sepi je time tuh weh…

    April 8, 2010 at 1:45 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s