Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Phuket & Phuket part II


Phuket Part II

Alhamdullillah sempat juga aku update lagi gambar aku dekat phuket ni. Tak banyak gambar aku ambil coz aku buzy dengan jalan-jalan , ye la usha tempat dulu next time boleh la aku ambil gambar lagi , ye la hendak ambil gambar kene relex2 ambil masa. kalau terkejar tak best la gambar tu nanti . OK la smpi sini aku sempat update Slmt terhibur..

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy )
Photographer
Company UNCLE AMY ENTERPRISE
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )


Phuket Part I

Alhamdullilah da balik dari holiday nie lega la kepala otak aku sikit . lepas balik dari holiday banyak pula kerja yang menanti ni . Lepas ni buzy balik seperti biasa , editing , layout , printing semua kena buat balik , InsyaAllah dengan azam baru dan juga tahun baru , aku cuba improve kan lagi skill & service yang terbaik untuk 2010 ni. OK la ni yang sempat aku da update.
letih nak tidur , ada masa aku update lagi blog ni . SELAMAT terhibur..

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy )
Photographer
Company UNCLE AMY ENTERPRISE
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

2 responses

  1. cak

    owhla..damn nice bro.

    dh penat keje kan..dpt rilek2 mcm ni mmg berbaloi2 la.

    December 20, 2009 at 10:38 pm

  2. pic no 5 lawa la bro.. dengan awan sepoi2 bahasa ha.. ibu jari tangan ku angkat untukmu. hehehe

    December 21, 2009 at 9:57 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s