Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Syam & Yana 11.12.09 & 12.12.09


Dewan

Untuk gambar Di Dalam dewan akan ku update setelah pulang dari phuket selama 5 hari ..
tunggguuuuuuuuuuuu..~!!


Outdoor

Kali Ini aku update gambar outdoor yang sempat aku ambil tadi bersama Syam & Yana
dia orang ni memang suka gila bergambar . Ni la first client aku yang betul-betul suka bergambar & sanggup buat apa saja yang kita orang suruh buat. Mereka memang semangat bergambar dan hasil nya pon menarik .& berbaloi2..
Dan ini la hasil yang aku ambil petang tadi selamat berhibur ..

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy )
Photographer
Company UNCLE AMY ENTERPRISE
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )


Nikah

Salam semua , kali ini aku update gambar pernikahan Syam & yana yg selamat di Ijap kabulkan pagi tadi , ok la aku just nak upload gambar pernikahan Syam & Yana
selamat terhibur ..

Kepada Syam & Yana selamat pengantin baru moga kekal ke anak cucu . Dan kita jumpe di Majlis Perkahwinan esok pula . bye2

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

5 responses

  1. aliffafiq

    smart bro.nice one~

    December 11, 2009 at 7:29 pm

  2. bro..smart gila gmbr2 ko…

    December 13, 2009 at 4:35 pm

  3. mel

    cntiknye sume pic yana!!

    December 13, 2009 at 7:04 pm

  4. yana..apsl muka ko masa kat signboard tuh camtu? haha. syam pun sama. dah jadi cam SY dah

    😀

    selamat pengantin baru korang berdua. coemyyy!!

    December 14, 2009 at 3:01 pm

  5. cak

    perghh…banyak siot koleksi gmbr2 best. u are damn gud bro..hehe.

    December 16, 2009 at 5:54 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s