Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Preview

Memandang aku bz sejak sebulan dua nie . so aku preview dulu la sedikit gambar utk
tatapan anda semua tq..sorry byk x sempat update la , ye la semak ” serabut ” dengan demam nye , dengan power supply pc buat hal , & melayan perangai orang yg macam-macam lagi..
tu la orang kata bukan senang utk menjadi senang ni. Lagi kaya lagi banyak nak fikir..
tp best juga jadi jutawan segera tp tu segelintir je la dpt luck tu.. ok la malas nk membebel nie..
ok la nak sambung buat kerja ..bye2

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )



Pernikahan Yasmoon Aziyati Binti Hj Ahmad & Kapten Dr Nik Ahmad Syafiq Bin Hj Mat Zaidan

Majlis ini berlangsung di Batu Pahat Johor minggu lalu , pasangan pengantin nie seronok coz dia orang pon sporting lepas bertindak mengikut arahan , so senang la kerja kita org. tak payah pening2 kepala yg nie . OK la ini sedikit sebanyak gambar yg sempat aku update utk ko orang & client selamat terhibur….

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )



Outdoor

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

6 responses

  1. cun bro gambar2 semua ni. Salam Aidiladha! ^_^

    November 26, 2009 at 9:54 pm

  2. : yup seTuJu…cun semua2 gambar…

    November 30, 2009 at 2:08 am

  3. : view tu dari bukit ampang bro..yg nak ke Langat tuh…

    November 30, 2009 at 11:37 am

  4. cak

    thorrrbaeekkk bro. editing sedap..hehe. syah-bas..!!

    November 30, 2009 at 12:57 pm

  5. suka tgk pic pengantin yg 1st tu😉 nice editing =)

    November 30, 2009 at 1:19 pm

  6. mmg mantap la bro… nice snap.. great moment.. beautiful editing…

    December 9, 2009 at 2:10 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s