Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Alhamdullillah Rezeki

Alhamdullillah orang cakap rezeki aku , aku sendiri tidak sangka aku boleh dapat job architecture & landscape ni . ye la org kate rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari .. Ni la job first time aku dalam Architecture & lanscape dalam photography ni , lagi-lagi job nie KLCC so aku excited & nervous juga la hendak ambil job ni kerana tersilap langkah padah jadi nya tp tidak seronok la kalau tiada cabarankan ye la bermain dengan weather . Orang tengok macam senang , tp sebenarnya kalau tiada displin dalam course ni memamg tidak akan dapat gambar apa yang kita hendak . ye la memandangkan assignment yang aku dapat tu time weather yang tidak menentu kejap hujan kejap tidak , ia akan menjejaskan assignment aku ni . ye la kalau hendak ambil Sunrise contohnya anda kene ready dalam pukul 6.30 sekurang-kurangnya , jika anda terlewat anda akan terlepas moment utk sunrise tu . dan kalau hujan maknanya bukan luck anda pada hari tersebut kerana hujan sunrise tidak ada , Ok la sampai sini la , kalau nak cerita memang panjang nak cerita dugaan & cabaran yang aku tempoh tp Alhamdulliah akhir aku dapat juga selesaikan job ni & credit kat Hasif , wiliam , Uncle Yap , Firuz , alep , firdaus & josshua …

Ok la ni gambar behind the scene yang sempat aku ambil time buat assignment ni .
nak tunjuk gambar yang aku ambil assignment tidak boleh kerana KLCC sudah copyright dengan gambar kita orang . kalau kita orang poss tidak pasal2 kene saman..
hehe

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

2 responses

  1. khairilmustafa

    job ko mmg best giler weh

    tahniah

    December 11, 2009 at 12:05 am

  2. Pingback: Petronas 2010 Calendar Photoshoot « iMAGES BY ALIFF AFIQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s