Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Majlis cukur jambul & jamuan Hari Raya

Assalamualaikum ,
mula aku nk ucapkn selamat hari raya maaf zahir & batin kepada visitor blog aku aku..
kali ini aku upload gambar majlis cukur gambul & open house di Restoran Ibunda Bukit Bintang
ahah yg lalu .. Ni da kali ke 3 aku dpt job cukul jambul nie. kali nie lebih interesting coz aku amik gambar twin .. agak susah la coz aku cover skang je majlis nie , so nk kene cover dua2 baby tu dlm 1 mase nye same.. so kene cepat la dr biasa .. ok la nie antara gambar2 yg aku sempat upload kat blog aku.. yg lain nnt aku update nnt2 la k…

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

6 responses

  1. cak

    best weh gamba2 ko bro. gmbr chef tu aku suka. gmbr2 lain pon aku suka jugak..hehe.

    October 14, 2009 at 9:18 pm

  2. cak

    majlis tu berlaku dekat2 nk maghrib dah bro..dah dekat waktu berbuka. hehe..

    October 15, 2009 at 9:31 am

  3. aliffafiq

    terbek

    October 15, 2009 at 8:48 pm

  4. Ishmael Hussain

    weyh!
    asal gambar aku merangkap tukang pegang tripod-penyuluh lampu tak de?!

    hahahaha!
    semat jugak gambar budak-budak ni.
    terima kasih abang Mickey Mouse!

    October 16, 2009 at 1:18 pm

  5. Wahh bro.. distortion to the max! Tak bg can punyer! Nicely done! Anak aku pon baru jek selesai cukur jambul thehhe..

    October 19, 2009 at 5:13 pm

  6. anne

    Hai!!! its mommy of the twins. Great job. Thnx so much. Please block 21st of January 2010 for the twins 1st Birthday, you are hired once again. pls liase with my hubby. tq

    October 27, 2009 at 12:39 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s