Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

BaBy

yeah aku dapat lagi amik gambar baby, ye la weekend nie x buat ape baik aku amik gambar baby , selalu nya aku ambil gambar wedding je weekend kan , skali skala ape salah tukar mood kan dr tak buat ape nk puasa nie. , ok kali ini gambar anak buah sedara aku ,
aku kire first time amik gambar die aku amik utk potrait baby nie , maybe lepas nie lagi extreme kot aku amik gambar die dlm bakul ke kat outdoor ke ape..
ko org tunggu dan lihat je la , insyaAllah ade rezeki nnt aku buat lagi ….
ok la nie la gambar yg aku sempat amik hari ahad tu hari..

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

8 responses

  1. wahaha

    aku suke gmb 1st tuh!

    August 21, 2009 at 12:13 am

  2. Selamat menyambut Ramadhan aMY! mOHON maaf kalau ada salah dan silap ya!

    *foto² kamu mmg cantek banget. pasti ada yg menarik dlm bulan posa nanti ni..:)

    August 21, 2009 at 9:37 am

  3. yeah first picha cun…comey cute…byk idea n eksperimentasi uncLe…

    August 21, 2009 at 11:05 am

  4. ~ Waahh, ni pn dh bole tuka profession kpd baby photoshoot ni.. Sgt kagum wlupn 1st time..

    (,”) Merci..

    August 22, 2009 at 7:14 am

  5. salam…
    selamat menyambut ramadhan wahai sahabat…
    moga puasa kamu cukup tahun ni…
    dan jgn kerane orang tiada di rumah…
    kau mengambil kesempatan ni utk mengambil makanan dalam peti ais…

    August 22, 2009 at 5:01 pm

  6. cak

    comel. u’ve got skil bro.

    selamat berpuasa.

    August 23, 2009 at 12:30 am

  7. haniframli

    hasil dr full frame eyh bro~
    2nd pix tu santek..buat cm aku nk tdo dgn baby tu huhuhuh

    September 8, 2009 at 5:04 pm

  8. nice pic beb… yang first tu baby tu kene pakse ke?😀

    September 8, 2009 at 10:54 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s