Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

The jalils N the Fazi family..

credit to acap la coz sebenarnya aku guide acap untuk ambil gambar dia org ni je , kire bkn official , just teman acap amik gambar family gf die nie , last2 aku pn join amik skali la…ye la nk improve kan skit skill yg ade nie. Ye la aku pn bkn specialize photographer for modellig ni kan..aku wedding photographer je tp ye la skali skala tukar2 mood ni best jugakkn..
kepada kawan2 yg aku da janji nk photoshoot ko org tu jgn la kecik ati.
coz benda nie kebetulan je lepas aku balik dr event cukur jambul semlm kat bangi ..
ok la ini la gambar sedikit kat blog nie yg aku amik kat putrajaya ..
nk lain kat flickr aku k..
harap anda terhibur..

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

6 responses

  1. cak

    u got skill bro..hehe. love 2nd n 3rd the most.

    August 6, 2009 at 11:20 pm

  2. pic 4 tu adalah yang terbaik!!! =)

    *wow

    August 8, 2009 at 4:35 pm

  3. ~ Lokasi tu kt Kg. Baru, KL area jer..
    Nnt nk mai calling2 la, kitorg pn nk bwt model photoshoot kt sana lg..
    (,”) Merci..

    August 8, 2009 at 5:46 pm

  4. mavles beb… nak folo beb!

    August 9, 2009 at 12:26 pm

  5. b&w ko cun weh yg 1st tuh

    huuhu

    August 14, 2009 at 2:02 am

  6. cun beb!

    August 23, 2009 at 3:55 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s