Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Majlis Cukur Jambul

Alhamdullilah..~!!
kali ini aku dpt mencuba benda baru lagi , iaitu event cukur jambul…
seronok juga la buat benda nie , takde pressure gan penat sgt . just amik gambar baby dlm buai , tgh cukur jambul & marhaban je.. tp still mencabar juga org kate , ye la capture moment tu terpakse ready sentiasa..
kalau takde moment x seronok la gambar yg kite capture tu nnt..
ok la malas nk citer pjg , tak tau nk ckp ape ..
dan ini la gambar yg aku amik td..kalau ade benda yg ko org nk komen kat gambar nie sama ada ok tak ok
ko org komen k n bg tau sebabnya.. bleh la aku improvekn tu akan dtg , tq

OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

One response

  1. chomel giler budak tu weh!

    August 14, 2009 at 1:59 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s