Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Ashraf & Liyana Laily

Hehe preview lagi .. sorry la aku x full update gambar wedding Khatijah kat Dewan sri endon tu coz aku skang mcm serabut byk sgt plak gambar2 yg aku nk select..
takpe aku akan full update juga nnt .. pelan2 kayuh la org kate.
okla ini anta gmbr yg aku amik kat Dewan Merak Kayangan..

Sampai kat sini je la yg sempat aku update .Dalam sehari dua nnt aku akan upload lagi gambar aku lagi ..
OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

3 responses

  1. haniframli

    3rd pix tu mmg aku kagum la
    superb bro!!!

    July 19, 2009 at 10:55 pm

  2. no.3 n last pic feberet aku…

    July 20, 2009 at 11:29 pm

  3. ganas ganas

    dah lama x nampak, bz ke beb?

    July 27, 2009 at 9:48 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s