Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Noraini & Azlee *27-28 june

Alhamdulliah settle wedding si akak anie akhir nya.. Detik yg tibe pn da settle .first time plak tu amik gambar wedding kat kmpg sendiri ( Muar Johor )
ok la kali ini client aku bernama Noraini dan aku panggil die kak anie ..Kak anie antara client yg best aku dpt, die nie sporting , lemah lembut dan kire senang la nk talk gan die..kire best n enjoy la ..baikla saya da tak tau nk ckp ape sebenarnya ,so kak anie harap terhibur gan gambar yg saya amik nie.
hehe


Tanjung Emas Muar johor


Tanjung Emas Muar johor


main cak2


Real lens Flare .


Debaran


kesyukuran ..


Kebun getah


CLS – 1 umbrella + Sb800

Kami dr kameradansa mengucapkn selamat pengantin baru & moga kekal ke anak cucu..
amin….

Sampai kat sini je la yg sempat aku update .Dalam sehari dua nnt aku akan upload lagi gambar aku lagi ..
OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

One response

  1. aliffafiq

    fuh mantap

    July 1, 2009 at 2:08 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s