Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Wedding at terenggu

kredit to YOL the photographer coz pass job wedding nie kat aku. Aku just snap2 je .. Process yg lain mcm layout and album yol yg handle..
Nie la first time aku amik gambar kat terengganu nie..
seronok gak kalau amik gambar wedding kat sane tp syg mase sgt cemburukn kite org , so dpt amik skit je la outdoor tu hari..
akak(client) nie pn baik lemah lembut org nye..
ok la nie antara gambar aku kat sane..

Saya mengucapkan selamat pengantin baru moga kekal ke anak cucu

Sampai kat sini je la yg sempat aku update .Dalam sehari dua nnt aku akan upload lagi gambar aku lagi ..
OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Rahmat | Create Your Badge
Rahami Rahmat

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074 (mesej only)
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s