Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

HDR

Hello .~!!
lama juga aku tak update blog nie.Tu la aku skang tgh mencari ilham utk2 gambar-gambar baru & relex2 kan badan org kate ..ok la Kali ini aku takde la nak update gambar baru lagi tp aku update gambar yg aku experimental gan style HDR lagi . HDR kali nie maybe lebih better dari yang sebelum nie la , tu yg aku rase la.
tak tau pendapat ko org mcm mn . So nie la gambar-gambar HDR yg aku edit.


Portrait Orang Batak location – Medan Indonesia ,


Portrait Orang Batak 2 location – Medan Indonesia ,


Portrait Baizura Jalil , Location – putrajaya .


Potrait Nadia & arief , location – Nilai

Sampai kat sini je la yg sempat aku update ,
OK la Jika mahu lihat gambar-gambar aku yg lain sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy k bye2

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

11 responses

  1. yay!

    March 27, 2009 at 5:18 pm

  2. wadushhh bro! ko memang terbaik!!! aku suka giler ngan HDR ko! aku leh tak terpikir plak nak HDR kan potrait. thanks bro! ko bagi aku ideaπŸ™‚

    March 27, 2009 at 5:20 pm

  3. cak

    well executed bro..portraiture nenek2 tu sungguh mengujakan.

    March 27, 2009 at 6:08 pm

  4. job trganu aku suh crew kuantan….sbb ko jauh sgt nnt….klien pun budget kecik….xpe, ni tgh tggu bbrapa klien recomfirm job…

    tp kalo ade job lekat kt ko, layaaaannnnn jek kπŸ™‚

    March 27, 2009 at 7:15 pm

  5. reply azrulsham : takde hal la bro. buat mase nie bulan 4-5 aku ade 2 job je . agak2 ade bg tau awal2 ar senang setting time ..
    huhu

    March 27, 2009 at 8:05 pm

  6. aku suke gmbr 1st…
    even mata dh xnmpk lnsg tp fokus aku lebih kepade texture muke tu…
    mmg btl2 menggambarkan nenek tu kerja kuat n dh tua…
    disitu kekuatan gmbr ni…

    March 29, 2009 at 1:33 am

  7. HDR 4 d 1st pix better…
    gmbr utk last pix tuh agak kureng sket…
    just skadar pendpt…πŸ˜‰

    March 29, 2009 at 1:21 pm

  8. gambo 1st saye heart sangat..

    March 30, 2009 at 9:27 am

  9. gi medan pule. wey jeles!.
    neways. pic seme gojes amett ;))

    March 30, 2009 at 8:12 pm

  10. wah inikah dia orang batak?heee..

    hdr anda menarik =) setakat ini sy punya koleksi hdr sgt sampah dan entah apa2..tp hdr anda mengujakan πŸ™‚

    March 31, 2009 at 5:16 am

  11. looking for ed drugs? http://www.cahv.org – buy viagra online and profit from sprung shipping at http://www.cahv.org . another good place to http://www.kiosknews.org – buy viagra online is http://www.kiosknews.org .

    February 14, 2010 at 1:54 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s