Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Pre-Wedding Jaya & Abreeza

Nie hari antara hari seronok aku kerana angle yg aku mahu tu akhir dpt juga aku ambil . Thx to aliffafiq kerana tunjukkan tempat yg best untuk snap gambar pre wedding untuk pasangan couple nie & Thx to Rabun (hafiz) yg bagi job nie kat aku ..dan tak lupa pada crew2 yg lain sudi ikut aku amik gambar pre wedding nie. Dan ini la hasil gambar yg aku snap pagi – ptg td.. da la panas , pegang camera lagi ,Fuh penat giler sebab 2 hari nie aku bekerja keras , huhu keras la sgt kan.. So nie la gambar-gambar Semlm .

kalau couple cool + photographer yg suka mendera-dera couple , Ini la hasil nya. Ko org mmg best..

Sampai kat sini je la yg sempat aku update .Dalam sehari dua nnt aku akan upload lagi gambar aku lagi ..
OK la Jika mahu lihat gambar-gambar baru & lama aku sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
k bye2

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : +6 016 6463074
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

15 responses

  1. terbaik bro..

    rugi x ikut ko

    demm

    February 22, 2009 at 10:48 pm

  2. leiaziz

    bro….gamba pre-wed cunz,
    tempatnye cm best nih

    kat mane da tpt nih…??
    mnarik2..huhu

    February 23, 2009 at 10:40 am

  3. mmg cun bro. tak penah amik gambar pre-wedding lagi ni.^_^

    February 23, 2009 at 11:19 am

  4. aliffafiq

    fuhjhh
    mmg best!

    February 23, 2009 at 12:54 pm

  5. shot 6 cool!

    February 23, 2009 at 7:22 pm

  6. reply : leiziz..
    location putrajaya bro..

    February 23, 2009 at 8:47 pm

  7. happpyy.bufdayyyy ;p

    February 24, 2009 at 12:37 am

  8. haniframli

    stylo milo
    kewl~
    seyes best!
    last pix best!

    February 24, 2009 at 5:46 pm

  9. bro

    hepi besday

    wahaha

    February 24, 2009 at 11:29 pm

  10. wah Bestnye pix…cooL n gempak sey…editing entry2 sebeLum ni sgt best gak..sgt2 best …kawe tak gherti

    February 25, 2009 at 3:32 am

  11. Hahaha..bro..ko punya bilik lebey kurang bilik aku jugak..tapi ko punye kemas sket la..ruang dinding bilik aku da full…tade tempat nak gantung gambo lagi dah..suma da penoh..

    btw, printer ko tu epson R270 kalo tak silap aku..ko lom pakai setahun lagi kan? aku skang da guna r290..dulu aku guna r270 jugak..skang aku simpan..nanti nak reper..ade part yang rosak..kalo ko nak part2 r270 tu, aku ade..hahahaha mmg sempoi punya printer tu..

    February 25, 2009 at 10:26 am

  12. banyak bermain dgn perspektif dan garisan kali ni…
    mmg menarek…
    aku vote utk gmbr 1st…

    March 2, 2009 at 1:48 pm

  13. yep…perspektif ko amatlah yang terbaik..

    kat mana nie beb?

    aku suka pic 2nd last

    kool ajer😛

    March 3, 2009 at 3:57 am

  14. hey!

    March 7, 2009 at 1:41 am

  15. Aki

    Nice shots! Sweet couple…

    March 10, 2009 at 9:53 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s