Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Mission :: RR340

As’salam semua. happy aku , dpt aku update lagi gambar aku kat blog nie. Gambar nie aku ambil area putrajaya ptg tadi , thx lot kat Shah (painface) kerana sudi2 memperlawa aku shoot gambar Final Project die . Aku just tolong amik gambar je . custom nie semua shah yg punya dan idea die buat dekat putrajaya nie utk final project .
thx to Riddix , wan and Arab juga . takde die org pn aku x bleh ambil gambar nie jugak. da kate teamwork kalau tak x jd juga buat sorang2 nie. Dan Hasilnya tak sangka pulak bleh jd mcm nie. Bagi la komen yg best kat gambar nie k .. hehe


Ini superhero Mission :: RR340 yg akan menyelamatkan dunia huhu


Ini la kepala kepada Mission :: RR340


ini die Mission :: RR340 color bendera msia akan menyelamatkn m’sia.. hahaha (ayat mengarut)

kalau nk tgk hasil kerja Video yg shah buat tu click nie utk lihat video intro Mission :: RR340 , ko org bleh tgk la intro nye dulu , belom siap habis lagi nie. baru intro , kalau da siap rasenye best ..Aku doakn ko buat dgn gempak dan jayanya utk final ko wey.. amin
Jika mahu lihat gambar-gambar lagi sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
ok bye2.

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
cont No : 0166463074
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

8 responses

  1. razaklatif

    apa benda ni? macam menarik ja..

    February 12, 2009 at 2:17 am

  2. Hello uncle amy,

    fuyooo sempoi amat lah kedua2 pixs tu…
    huhuhu jeles aku menyaksikannya, background kat blakang tu
    siap ada ray of linght lagik…🙂

    anyway kerja bro terbaik abes… respek sama lu..
    😀

    February 12, 2009 at 8:59 am

  3. peergghhh….best giler bro gambar nih! boleh buat cerita bro dari gambar² ni. a very² good+brilliant idea bro~! congratz bro! Kepp shooting ya! ^_^’

    February 12, 2009 at 11:24 am

  4. haniframli

    style bro die pnye costume..
    mcm gaban..
    hehe..
    mmg santek!!

    February 12, 2009 at 1:55 pm

  5. helloooo thx ya info nya bagus2 artikel nya

    February 12, 2009 at 8:52 pm

  6. cak

    huh..mengkagumkan. projek apa ni bro..video klip kah??

    February 15, 2009 at 12:06 am

  7. fareezkario

    great editing..saya pon xleh pk nak wat cmne..
    neway leh bg inspirasi ni nak wat satu yg ala2 mcm ni..
    cuma mana nak carik costume yg mcm ni ek? pinjam kat bengkel kete ke?hehe

    February 16, 2009 at 2:26 am

  8. Aki

    Nice concept bro! Kewl gila. Langit nampak cun dengan cahaya matahari menembusinya… cam ayat skema lak…hehe…

    March 10, 2009 at 10:01 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s