Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Adik sedara

Chinese new year nie aku balik kmpg dekat rumah atuk aku . buhsan2 takde buat ape , aku pn amik la suka2 gambar adik sedara aku, nk kate amik gambar die ni lawa , takde lawa mane pn . x bleh lawan la mcm photomama Saifulnang tu la , mmg kalah teruk la kan. Ye la bkn kepakaran aku pn , budak baru belajar lagi katekn .Ok la nie la gambar-gambar yg aku amik .takpe insyaAllah aku perbaiki kelemahan gan skill aku amik gambar bdk2 nie. Harap terhibur.

Jika mahu lihat gambar-gambar lagi sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
ok bye2.

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

11 responses

  1. wahaha

    chomel anak sedara kamoo tuh

    lalala

    January 29, 2009 at 12:25 am

  2. cak

    adik sedara ni kira mcmana ekk..??

    January 30, 2009 at 1:21 am

  3. comey come anak sdare… anak sedare tu ..sedare punye anak La kan..uhhu..

    January 30, 2009 at 12:15 pm

  4. asal lak xleh lawan ? boleh pe …

    January 31, 2009 at 12:15 pm

  5. xde update ka bro??

    February 3, 2009 at 6:04 am

  6. d50forlife

    comel weh…

    February 3, 2009 at 7:02 pm

  7. comel.oke bye =p

    February 3, 2009 at 7:35 pm

  8. yuhuu…take a LooK.. my BloG dah update..

    February 5, 2009 at 12:06 am

  9. haniframli

    huuu
    cmne aku bley xjmpe ko eyhh kt btu cve

    February 9, 2009 at 9:31 pm

  10. haniframli

    pix taipusam ko best bro
    like da slow shutter

    February 9, 2009 at 9:34 pm

  11. khairilmustafa

    yaaa

    best beb gmb “wel wel” ko

    weee

    February 10, 2009 at 12:12 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s