Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Street photography

Ini la gambar-gambar street yang aku ambil pada tahun lepas kat KL . cume tak sempat nak upload & update . Yang best ambil gambar street nie kite boleh lihat macam-macam tingkah laku manusia , tak kira waktu weekend or weekdays , ade yg sibuk shopping , ade yg sibuk berjalan dgn couple or family , ade yg sibuk gan handphone , ade yg sibuk bekerja & macam-macam lagi la gelagat manusia yg dpt kita lihat.InsyaAllah aku teringin nak ambil gambar street kat tempat lain pulak maybe Pulau Pinang , terengganu , kelantan or Melaka , harap sampai la hajat aku tu nnt , amin . ok ini la hasil gambar-gambar street aku harap terhibur..


mamak ini tgh melihat aku smbl menunggu customer dtg untuk minum & makan. gambar ini diambil dekat area jalan masjid india .


Tak semua manusia boleh berjaya atau hidup senang , dalam dunia yg berlumba-lumba sekarang . ade juga yg jatuh atau kecundang seperti gambar ini, gambar ini diambil dekat dgn area sebelah Dataran Merdeka .

ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
ok bye2.

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

12 responses

  1. Very nice photo. Banyak cerita dlm gambar² ni. keep it up uncle! ^_^

    January 21, 2009 at 10:13 am

  2. pic 2nd tu best bro..

    January 21, 2009 at 7:49 pm

  3. street photo byk yg bole blajar…..keep it up beb!!

    January 21, 2009 at 10:47 pm

  4. salam bro aka uncle amy ;))

    nih aku baru jejak ke web ko ni haa…aku sgt impress ngan gmba2 ko…editing superb…tone kemass….sedap ajer mata aku tengok haa..hehehe..

    good job =D

    January 22, 2009 at 2:14 am

  5. wauu…weeee~~
    nice shot n editing~
    keep it up =)

    January 22, 2009 at 2:29 pm

  6. hey, u got a very nice collection here! suka pix kat bandung tue!

    January 23, 2009 at 8:25 am

  7. style r gmbr2 street ko…

    January 23, 2009 at 8:32 pm

  8. razaklatif

    terima kasih ya sebab suka dengan hasil fotografi saya. thanks!🙂
    kalau ada rezeki nanti leh lepak minum.

    add kat ym : ajak_art@yahoo.com

    January 24, 2009 at 4:08 am

  9. suke 2nd pic..penuh maksud tersirat..

    January 26, 2009 at 2:48 pm

  10. wow..terpana aku tgk gambaq hang… nanti2 nak datang penang buat street photo jgn lupa habaq mai nohhh.😀

    January 27, 2009 at 10:54 pm

  11. memang kalau da otai ni..ambik foto sambil korek idum pum cantik..
    minta tunjuk ajar..😀

    January 28, 2009 at 1:31 am

  12. aie

    lenkali kalau ko organize street photography aku musti nak join bro!

    haha

    January 31, 2009 at 8:59 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s