Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Gaya photojounalist ku

Yeah Part 3 . Gambar gaya-gaya photojounalist di bandung

hehe aku nie ske gambar-gambar yg ala2 gaya photojounalist nie. walaupn tak seberapa & kurang msj gan maksud gambar tersebut . tp aku masih boleh tersenyum & berpuas ati dgn gambar-gambar aku kat bandung nie. ye la dr takde kan , takpe aku akan terus blaja & tingkatkn skill aku dlm photography nie dan sokongan dr ko org buat aku makin semangat utk teruskan bidang nie . amin..


Yeah bebeh pandai bdk nie .. ko org tau ape maksud bdk tu buat .. L for LOser.~!!! haha


Adik kecik nie aku ambil di chichampelas bandung , tempat org2 shopping baju.tp kesian adik ini hanya tdo di atas pangku bapanya di kaki lima sahaja.. kite patut bersyukur dpt di atas katil yg empuk & selesa .. Syukur


Gambar ini pula aku ambil otw balik dr tangkuban perahu. Adik ini tgh leka bermain dgn tali yg di ikat nya tu.
hehe..

Jika mahu lihat gambar di bandung lagi sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
ok bye2.

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

7 responses

  1. cak

    gud job bro. aku nak explore gak la fotojurnalis ni. i’m going to guilin, china next month..nak try wat kat sana..hehe.
    >>wordpress, menarek gak. aku ada sign up tp tak explore lg, how to post entry bla2. ajarin ku sifu, muleh??

    January 19, 2009 at 11:46 am

  2. cak

    aku ni takde la berani sgt,penyegan plk tu and skrg dah tak berapa rajin nk pegang kamera..hehe.
    aku ke gulin. aku pon tak tgk peta lg tempat tu kat mana. tp boss aku ckp pemandangan tpt tu mmg best. tak sabar nak pegi, jgn delay or tak jadi sudah…huu. doakan aku selamat, pergi dan balik.

    January 19, 2009 at 1:04 pm

  3. gmb 1st tu cun bro..

    wahaha

    January 20, 2009 at 12:48 am

  4. haniframli

    hahahh
    cak pnyegan???
    btw mmg best pix2 ko
    nk try gk la bt cmney
    hikhikhik

    January 20, 2009 at 10:43 pm

  5. aku mesti pilih no2

    uyeahh!

    January 21, 2009 at 2:07 am

  6. Tiga2 gambar ni best+cun bro! keep shooting k ^_^

    January 28, 2009 at 11:53 pm

  7. shit.u make me rindu tangkuban parahu.dn org² bandung.hihi.😉. cool pict . yeah (^-^)//

    February 7, 2009 at 10:30 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s