Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Part 2 ” shopping “

PAGI sabtu bandung 10 jan 2009..


yeah time utk kami shopping & jalan di bandung sambil cuci mata . satu hari suntuk jugak la kite org jalan-jalan nie. smpi waktu malam.


dan ini hasilnya setelah puas kami shopping selama 4 hari 3 mlm dibandung . shopping sakan kite org . buktinya plastik2 & beg2 tu semua kami beli di bandung .brg2 yg kami shopping beg camera , baju , seluar & boxer & baju awek bg yg ber’awek la. hahhaha


akhirnya kami pergi ke Jonas studio utk mengambil gambar2 kenangan kami bersama dibandung . Di jonas studio mmg terbaik la bg aku , kerna disana complete gan kedai camera , custom album , album , frame dan bleh juga bergambar di studio itu . Aku rase kat malaysia belom ade lagi kedai sebesar mcm itu. kire heaven la bg photographer2 di msia kalau singgah di sn lagi heaven ape biler custom album nye hanya rm150 saja berbanding dgn msia 300+++ keatas .. woo buat business bleh untung wooo..
hehe.

Jika mahu lihat gambar di bandung lagi sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
ok bye2.

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

4 responses

  1. haniframli

    sungguh sakan anda ke sana
    dan saya berasa amat cmeburu sekali
    hukhuhkhuhk

    January 18, 2009 at 4:45 pm

  2. dah puas penat shopping kat Bandung, pekena plak sessi photography kat Bandung lagi! memang best + hilang penat time tu gak. enjoy bro! ^_^

    January 19, 2009 at 10:36 am

  3. besttnyaaa😉. next kalau pegi lagi. nkg studioo ni jgak aa. ekeke ;p

    February 7, 2009 at 10:29 pm

  4. Aki

    Waaa…korang cam boy band indon lak… shopping sakan nampak?

    March 10, 2009 at 10:02 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s