Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Bandung

Hi , As’salam semua . bulan jan nie aku takde la job photography nie. so aku p travel ke indonesia lagi. kali ini dgn rakan-rakan pula , selalu nya gan family je pergi holiday
kire bebas la holiday dgn rakan-rakan nie. Byk cerita best aku yg aku nk ceritakn di sana . So aku akan ceritakan sedikit demi sedikit & update dekat blog nie pelan-pelan

Part 1 Rumah strawbery bandung

OK la first cerita aku yg aku nk kongsi kat ko org , Rumah Stobery ” ladang strawbery” kat bandung, suasana di situ agak dingin juga la.
tak byk yg aku amik gambar kat ladang tu coz aku malas-malas , so snap ape yg patut . haha.. Hidup ini pn bleh dikatakn seperti strawbery juga..
tak semua nya manis & tak semua nya busuk . Tapi harap2 la yang manis tu lebih dr yg busuk kn. ok la nie la first gambar yg aku update utk ko org semua..
hehe.

Jika mahu lihat gambar dekat ladang strawbery sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy
ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
ok bye2.

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

7 responses

  1. aliffafiq

    damn.aku kalah dgn lens kau
    haha

    January 15, 2009 at 11:09 pm

  2. peergh…cantek banget foto kamu. byk yg harus dipelajari di sini. keep shooting ya! ^_^

    January 16, 2009 at 9:13 am

  3. Sampai skrg aku pening pikir, mcm mane bro punya gambo mantap.
    Skrg baru aku tahu, owner dia mmg murah dgn senyuman. Huhuhu…

    p/s: Aku pun nk ucapkan tahniah kpd bro, dah complete webpage sendiri bgtahu aku, k.

    January 16, 2009 at 8:49 pm

  4. slalu sgt ko g indon ney
    runsing aku hahaha
    jgn ko bom mne2 bangunan da la bro
    hahahaha
    santekkkkk gmbr2 kamoo

    January 16, 2009 at 11:25 pm

  5. hola. =p. sy ke sini 30hb. spt cool tmpt ni. (^-^)//. cant wait.
    hihi

    p/s : nice pict (^-^)//

    January 19, 2009 at 9:41 pm

  6. Waahh, gila kentang la..
    Angle sume pelik tp menarik.. (,”)

    January 29, 2009 at 12:51 pm

  7. hey ho. puspa pulang dhhh. and. tkg sni pn.tp g tangkuban parahu tu. .. 1st pict kamu. yeah.bandung awesome. i want more. pelisssssssssss =))

    February 3, 2009 at 7:33 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s