Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Memory 2008

Welcome 2009 & Good bye 2008..

yeah..
skang da 2009 siot .. 2008 da tinggalkn kite . rasenye byk memory aku pahit manis , aku sebagai freelance photographer ni. yg manis tu akan terus aku kenang & yg pahit tu terus aku membakar semangat aku terus maju & buat aku lebih bersedia & blaja dari kesilapan/kelemahan .Yg seronok nye jd photographer salah satu dpt kenal ramai org & dpt travel kesana sini , dpt tahu/kenal tempat org lain ( bak pepatah org dulu2 “jauh perjalanan luas permandangan”) huhu .Alhamdullillah 2008 telah membuat aku lebih dewasa & matang dlm career sebagai freelance photographer. maybe 2008 aku still main2 lagi dlm career photography nie ,byk lagi benda yg aku perlu blaja utk improve kn skill aku seperti composition, framing , & lighting . Dan start dari 2009 aku terus serious dlm cereer yg aku ceburi ni . Minat aku dlm photography nie semakin lame makin mendalam . InsyaAllah aku akan terus maju & pandang kedepan utk menjadi seorg Pro. photographer suatu hari nnt . amin ..
ni antara gambar yg aku amik tak kire wedding or commercial


Nadia studio & arief – Johor


Kamil & Wife – Johor


Siti Sarah – Event Warista Pemaisuri Agong – JW Marriot Hotel


Kaum org batak – Medan Indonesia


Engku Emran & Erra Fazira – Ampang


Eja – Kuala Kangsar


Acap & Moon – Tasik titiwangsa


Elly & Moon – Tasik titiwangsa


CEO grobal soft – China


family potrait redza – Cyberjaya

ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
selamat tahun baru 2009& moga maju kedepan ..& aku mengharapkn 2009 ni lebih rezeki & maju dr 2008 dlm cereer photography
amin..

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

6 responses

  1. cun bro photo² nih! gambar wedding tu cantik…! ^_^ keep up the good job!

    January 5, 2009 at 3:59 am

  2. wah uncLe…best La..TuRun kan iLMu pada kami uhuhu..jadi sifu orait..

    January 5, 2009 at 10:43 am

  3. bkn cyberjaya la . putra la bhai

    January 5, 2009 at 10:59 pm

  4. gud job bro
    smuge sukses

    January 9, 2009 at 1:09 am

  5. cooL

    January 14, 2009 at 11:33 am

  6. razaklatif

    lawa-lawa gambar.. semoga 2009 lebih membanggakan anda.🙂

    January 24, 2009 at 1:26 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s