Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Wedding TTDI update –

Alhamdullillah akhir habis juga wedding aku bulan 12 ni dgn hati yg senang . semua boleh dikatakn berjalan dengan lancar.
walaupon ade sedikit dugaan & cabaran . Ini la gambar-gambar yg aku upload lagi untuk tontonan client dan kepada anda yg rajin visit ke blog ini.

ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update gamba-gambar dlm blog aku ni.
kepada Tajul Hilmi bin Muhammad Idris dan Hamizah binti Mohd. Zamberi sekali lagi selamat pengantin baru , moga bahagia ke anak cucu..
amin..

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

7 responses

  1. good job uncle! photography ni pun leh hilangkan tension selain dr jamming. ^)^

    December 28, 2008 at 4:41 pm

  2. ira

    gmbr ni kart park kart belakang ttdi tu ker? xpenah tgk jambatan tu pun.. hmmm, btw, nice photos, lawa

    December 29, 2008 at 7:38 am

  3. re : thnx bro…

    smakin byk koleksi wedding anda…
    keep’ it up bro…😉

    December 30, 2008 at 10:37 pm

  4. cak

    editing best cam biasa.
    selamat tahun baru bro. semoga terus maju, murah rezeki dan berbahagia selalu. amin.

    January 1, 2009 at 6:56 am

  5. huhu
    mkin kncang eyhh bisnes bro
    tahniah2..mura rezki 09
    outing jom

    January 1, 2009 at 2:14 pm

  6. aie

    uncle, hep nu year! yeah! hahaha

    gile nice gambo latest nih..kuning2 gemilang belaka..

    January 4, 2009 at 2:10 pm

  7. memey bijok ahh gambar… nak nutuk ni SIFU… minta tunjuk ajar..

    January 26, 2009 at 12:11 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s