Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

preview wedding TTDI

Ni gambar-gambar yg sempat aku edit & upload. best jugak tadi amik gambar sebab da lame tak amik gambar bersama2 acap , aidil , azim & shark.
kire group SB3( saya budak baru blaja ) dulu la. dengan perangai masing2 loyar buruk buat suasana jadi kecoh .aku rase aku amat-amat berpuas ati dan bersyukur sebab dpt jugak ambil gambar dgn sempurna dan baik . huhu dan ini la hasil gambar-gambar kerja keras aku..

ok la sampai kat sini je la yg sempat aku update . ade mase lain kali aku update lagi k gambar-gambar kat ttdi ni.
ok la selamat pengantin baru kepada Tajul Hilmi bin Muhammad Idris dan Hamizah binti Mohd. Zamberi moga bahagia ke anak cucu..
amin..

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

7 responses

  1. thanks bro

    ko pny lg cantik bro

    huhu

    nice editing

    skli skala nk ikut ko g amik gmb wedding bleh x bro??

    haha

    December 27, 2008 at 11:51 pm

  2. hahahha

    x perlu la mhl2

    aku bkn hebat

    aku pon br strt amik wedding nih

    huhu

    December 28, 2008 at 12:20 am

  3. hahaha
    xpe2
    D700 pn best gk
    outdoor shot ko mmg best la bro!

    December 28, 2008 at 1:03 am

  4. fulamak bro,lawa la.

    December 28, 2008 at 1:45 am

  5. aku suka siries nih

    besh

    December 28, 2008 at 3:14 am

  6. gambar penuh cakaran yang besh.. pengantin pun sempoi..😀

    December 28, 2008 at 11:32 am

  7. fazliyana

    ni picture… selmat pengantin baru.. =)

    December 31, 2009 at 5:42 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s