Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Wedding Slim River.

Kepada pengantin NUr fadzilah & Raafi selamat pengantin baru moga berkekalan ke anak cucu.amin


sorry quality gambar pecah skit coz malas nk resize balik😛

as’salam
Kameradansa back in action. Hoho da lame kiranye tak beraksi gan partner aku aliffafiq http://aliffafiq.wordpress.com
die partner aku dlm business wedding nie. kire kalau ade wedding mesti kami berdua yg akan turun padang bersama2 amil gambar wedding nie.
kire senang la kan tak payah bawa smpi dua camera utk cover 1 wide 1 zoom.
kali nie kami ambil wedding kat slim river . da 2 kali kire nya kami dpt job kat perak nie.
tp malangnye mase wedding kat slim river ni tak dpt ambil gambar outdoor coz hujan lebat.Nk buat mcm mn takde rezeki pengantin lakn.
coz aku ske outdoor dr indoor .. melepas aku nk buat outdoor kat kawasan kmpg . dah la time tu alep nie demam plak tu. kesian die tgh sakit2 , die mengagahkn diri utk bekerja.. aku respek mamat nie . ye la org da bagi kepercayaan kat kite. mesti la kene buat juga dgn bersungguh. takpe alep aku doakn ko cepat sihat.
ok la smpi sini la aku update coz tgh malas nk type pjg2 ni.
hehe
harap anda terhibur..

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

4 responses

  1. Selamat Pengantin Baru Raafi & Nur.. semoga berkekalan hingga akhir hayat.

    Rugi ler pengantin tak dapat amek outdoor sebab biasanya outdoor ni gambarnya lebih menarik..

    re: Shanghai jauh sangat la… nnt rugi masa. 6 hari tu pun tak cukup nak gi tempat2 menarik di Shenzhen.

    December 16, 2008 at 7:30 am

  2. last pix best sgt!!!

    December 16, 2008 at 11:30 pm

  3. luv d 2nd pix bro…😉

    December 21, 2008 at 3:33 pm

  4. aliffafiq

    terbaik kot~!

    December 23, 2008 at 4:34 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s