Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Jalan-jalan Cuci mata & rock kapak

gambar nie aku amik tahun 2006

hehehe~!!
nie la gambar first time aku dpt zoom lens dulu , kire gambar lame aku la..org bajet mcm kat euro ke ape la, padahal kat KLCC je coz mood editing mcm ala2 jalan kat euro konon nye ..haha..
time nie aku buhsan giler tunggu member lame sgt , so aku pn buhsan candid la ape yg lalu depan aku , tgk2 ade rezeki aku , awek lalu , aku pn p candid la smbl cuci mata ..:) & pada mase nie la aku kenal aliffafiq (http://aliffafiq.wordpress.com/) , riddix & the geng.. time tu die org ade assignment shot model kat dataran merdeka . habis tu terus die org lepak jumpe aku.. tu la first jumpe die org. hehehe.

nie plak gambar 2007

gambar nie aku amik tuk tolong member utk buat cover utk band nie.
aku pn da lupe name band nie tp band nie main lagu rock2 kapak.
kire brutal la lagu2 die org nie , & asal band nie tak silap dr seremban…huhu..
aku korek2 jumpe satu nie je gambar, yg lain entah mane aku letak , takut terdelete ke , ye la pc nie bkn aku je pakai , kadang2 cousin aku dtg , die pakai usha2 gambar , takut2 la die org yg terdelete lepas tu senyap je ke ape , aku pn slumber click empty recycle bin tu .. pengajaran kat sini ( buat back up ) .. hahaha
ok la nie je la yg sempat aku update blog aku.. harap anda terhibur🙂

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

4 responses

  1. heheh..korek2 gmbr lme eyhh
    nice blend la bro..
    2nd pix 2 pn de style..

    November 20, 2008 at 1:59 am

  2. salam bro,thanks for visiting my blog yg sengal tu and your komen lah..ko punya gambar superb beb,editing pun cemerlang gak…well done..

    November 21, 2008 at 8:40 am

  3. cak

    1st pic nicely edited bro. best.

    November 22, 2008 at 4:03 am

  4. haha..
    p pertama??
    photo selangor??
    ke cri hp?? hehe
    mmg jamm la jln..agong yg dtg huhu

    November 24, 2008 at 3:05 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s