Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

Cat & my story

haha .~!!
tadi aku nk keluar dr umah coz nk anta brg kat mak aku , lepas anta brg nk balik .. tibe2 aku terlihat ade seekor kucing posing baik kat tempat gelap & skit natural light ke kucing tu .. aku pn cepat2 la amik camera aku dlm beg gan pasang lens .. biler aku dtg balik tgk2 kucing tu da beralih tempat ” dlm hati aku berkata ” dammit..!! alang2 da pegang camera aku tunggu kejap, tgk2 die posing baiknye aku pn … snap la~!!! akhirnya nie la gambar die😛

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

7 responses

  1. puss

    November 14, 2008 at 8:47 am

  2. nice shot..

    menarik..

    huhu

    November 14, 2008 at 2:01 pm

  3. hahaha.. baik punya pose.. siap muka cam tgh layan jiwa luka lagi.. hehehe

    November 14, 2008 at 3:34 pm

  4. Kuching ada dimana 2
    Di Kuching Sarawak mesti ada kuching
    Pokok pun ada misai kuching

    November 15, 2008 at 12:02 am

  5. aliffafiq

    mcm baru lepas F**K je ;p

    November 15, 2008 at 3:35 am

  6. hpp

    kaler dia best, compo best gak, jeles arr tgk madagaskar siries tuh!

    November 17, 2008 at 6:55 am

  7. nafim

    orang ker kuching?… kucheeenn… hahahaha :p suka tengok kuchen nie posing.. selamber tue..ahaks

    November 20, 2008 at 1:26 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s