Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

official photographer for M’sia Zoological Soceity China Visit 2009








alhamdullillah..
nie la kerja outstation aku, follow group Malaysia Zoological utk buat research , share knowledge , & bertukar haiwan . kerja aku just amik gambar meeting , photo group & haiwan2 skit . :-> syok wooo tempat die org cntk menarik , lawa2 , stylo2 la org ckp , byk tempat aku g seperti hangzhou , shanghai , Nanjing , changzou , Suzhou , Ningbo . nmpk mcm takde penat sgt kerja , tp penat giler woo keluar kul 7 pagi balik kul 9-10 mlm..lepas die org jenis nk rust je kerja tension aku baru nk amik gambar da ckp let’s go… arggghhhh last2 die org ckp amik je gambar ape yg patut ..lepas 2 da la frust x dpt shopping, nk buat mcm mn working trip katekn , tp still enjoy …hehe
ok la nnt aku update lagi gambar2 k. chaw..

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com
http://rahami.fotopages.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

5 responses

  1. aliffafiq

    gila bro.lawa2 gambar!

    November 2, 2008 at 10:49 am

  2. killer bro,aku jatuh hati,x ajak pun g china!
    🙂

    November 2, 2008 at 11:24 am

  3. nafim

    Tahniah & Alhamdulilah bro..dapat tawaran kerja camne…Syukran.. Hasil Fotografi anda memang baik dan saya gembira melihatnya.. Glad to know you🙂 .. Semoga rezeki semakin mencurah2..dan diberkati kehidupan.. Aminnn

    November 2, 2008 at 11:49 am

  4. radzi || aziz

    perghh stylow milo dowh . best😀

    November 2, 2008 at 1:25 pm

  5. JZ

    aku amat menyukai gmb beruang yg sdg berenang manja tuh!style seh!aremmm..dpt job kt china..gila best sial!jelesssss

    November 15, 2008 at 6:57 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s