Photographer / videographer . Wedding.Potrait.Landscape

My best outdoor shot Jan – ogos 2008 ..!

my best outdoor shot Jan – ogos 2008 ..!

Ini la antara gambar outdoor saya dr bulan Jan – Ogos 2008 x byk gak aku amik coz skang job byk saingan . org pn da ramai pakai dslr. semua nk buat sendiri. Bg yg da ade name tu best la coz org ramai da percaya kat mereka & da terbukti mereka expert bab photography nie. tp bg yg bajet kecil , kedekut or yg tidak tahu menilai gambar , mereka lebih ske mengambil photographer yg kos murah or photographer baru kerna harga mereka tawarkn package sgt murah. ade yg RM100-300 saja. aku pn mula2 pn bermula dengan harga seperti tu dgn sorang lagi partner aku (aliffafiq), nk kate untung mmg xde la cume nk blaja & minat mendalam dlm photography nie,. tp bg sesetgh berpendapat seperti seniour yg 7-10 taun ke atas pengalaman (kire org2 lame la), bg mereka bdk2 baru nie manjatuhkn market photography mereka . Pada aku plak ade la skit tergugat tp lagi byk saingan lagi byk la gambar2 yg berqualitykan.. so pandai2 la fikir2kan , kite semua same2 cr makan.. 😀 .mahu lagi ??? sila ke http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/😉



Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design

Cont. Email : Well_86@yahoo.com
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://rahami.fotopages.com

http://www.kameradansa.com ( under maintenance )

One response

  1. aliffafiq

    Wuhoooooooo selamat datang partner!
    :D:D

    September 17, 2008 at 8:34 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s